XL Hair

Injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert

Xl Hair

Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren. Het overkomt zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen wordt het ‘gewoner’ gevonden dan bij vrouwen. Toch hebben veel vrouwen er ook mee te maken, en ze hebben er over het algemeen nog meer moeite mee dan mannen.

Herkenbaar? Dan is behandeling met XL Hair® mogelijk een optie voor jou.

XL Hair®, wat is dat precies?

XL Hair® is een ‘hairbooster’, een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk) hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten (zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen).

Wat kan XL Hair® voor mij doen?

  • Lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert
  • Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

XL Hair® wordt ingebracht  met behulp van microneedling en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Het is hierbij wel belangrijk dat de hele kuur gevolgd wordt.

 

Hoe wordt XL Hair® toegediend?

XL Hair® wordt door een bevoegd behandelaar toegediend via oppervlakkige injecties in de hoofdhuid doormiddel van een mesogun. Dit bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid en stimuleert haarfollikels, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Op de dag van de behandeling was je je haar van tevoren met Scalpfit shampoo. Na de behandeling mag je die dag je haar niet meer wassen en ook geen haarproducten gebruiken. (De dag erna mag dit weer wel.)
Voor de behandeling zelf neem je plaats in een comfortabele behandelstoel. Afhankelijk van de gekozen manier van aanbrengen voel je een lichte druk, tinteling of prikkeling tijdens de behandeling. Afhankelijk van welke techniek de behandelaar gebruikt, duurt de behandeling zelf 20 tot 45 minuten (exclusief intake).

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Je huid kan er wat rood uitzien na een behandeling, maar dit is tussen je haar weinig tot niet zichtbaar en trekt na enkele uren weer weg. Verder adviseren we je om je haar tijdens de kuur niet te verven omdat dit slecht is voor je haarfollikels en de werking van XL Hair® negatief kan beïnvloeden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een behandeling voor mannen bestaat doorgaans uit 6 sessies, voor vrouwen is dit 8 sessies. De eerste 4 behandelingen dienen wekelijks plaats te vinden en daarna eens per twee weken. In sommige situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn, je behandelaar kan je hierover adviseren.
Gebruik thuis de voorgeschreven producten om het effect van de behandelingen te ondersteunen.

Wanneer kunt u niet behandeld wordt met XL Hair?

  • Wanneer u allergisch bent voor een van de bestanddelen
  • Wanneer u een verlittekende vorm van alopecia hebt
  • Als u wondjes, een huidziekte of infectie hebt, zoals een koortslip.

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen

Heb je interesse in de XL Hair treatment?

Maak snel een afspraak en sta versteld van de fantastische resultaten van deze behandeling!