Behandelingen

Wij hopen u snel te ontmoeten!

BioPulse Therapy

BioPulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.

Bekijk behandeling

Wimperlifting

Wimperlifting is een behandeling van de natuurlijke wimpers. De wimpers worden speciale manier vanaf de haarwortel gelift.

Bekijk behandeling

Micro Needling

Micro needling is een (mesotherapie) behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken.

Bekijk behandeling

Laserontharen

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen.

Bekijk behandeling

Carboxy Therapie

Carboxy therapie is het onderhuids injecteren van kooldioxide gas. Het is een veilige methode om de huid te verjongen en is effectief bij de behandeling van rimpels, huidverslapping, cellulitis en striae.

Bekijk behandeling

Algen Peeling

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose.

Bekijk behandeling

Mesotherapie

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hierdoor ontstaan eerst fijne rimpeltjes en veranderingen in de huidtextuur waarna de stevigheid afneemt.

Bekijk behandeling

OxyGeneo

Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan.

Bekijk behandeling

Aqua Dermabrasie

Aqua- Dermabrasie is een 2-in-1 peelingsysteem voor intensieve reinigende en hydraterende behandelingen. De huid wordt intensief behandelt met de AHA en BHA-oplossingen. Dit is een diepgaande reiniging en voeding van de huid.

Bekijk behandeling

Cryolipolyse

De Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen (eenvoudig en snel zonder naalden, operatie of hersteltijd) voor de reductie van vetcellen.

Bekijk behandeling

Observ 520 Huidscan

Een goede behandeling of productadvies begint met een grondige analyse. Alleen zo kunnen wij jou de beste behandeling op maat geven. Observ 520 Huidscan waarmee we een nog completer beeld krijgen van de diepere lagen van jouw huid.

Bekijk behandeling

XL Hair

Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren. Het overkomt zowel mannen als vrouwen, maar bij mannen wordt het ‘gewoner’ gevonden dan bij vrouwen.

Bekijk behandeling

Striort

Striort is een Braziliaanse crack-behandeling van de nieuwe generatie die alle andere methoden overtreft om huidstriemen te verminderen en 80% behandeling biedt.

Bekijk behandeling

Image Skincare Peelings

Bij een IMAGE Skincare peeling gaat het om huidverbetering. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor worden oneffenheden in de huid verwijderd.

Bekijk behandeling

Transformational Cupping

TRANSFORMATIONAL CUPPING®️ is veel meer dan een behandeling voor cellulite. Dit is een bijzondere cupping methode die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is.

Bekijk behandeling

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een behandeling om storende haren te verwijderen. Het is geschikt voor iedere kleur en soort haar.

Bekijk behandeling

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die zich uit in ontstekingen rondom de huid van de talgklierfollikels.

Bekijk behandeling

Coagulatietherapie

Last van ontsierende couperose, steelwratjes, ouderdomsvlekken, spinnenkopjes of bloedblaasjes? Met coagulatie behandeling pak je deze problemen effectief aan.

Bekijk behandeling

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen