The Circle of Beauty

Het moment voor uzelf!

The Circle of beautysalon is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in Den haag Houtwijk. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs. Eigenaresse Tuba is gediplomeerd sinds 2014 en lid van de brancheorganisatie Anbos.

U kunt bij The Circle of beautysalon terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. gezichtshandelingen, huidverbeterende behandelingen, laser ontharen, cryolipolyse (vetbevriezing) en wimperlifting. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij ons in de salon.

Wij hopen u snel te ontmoeten!

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen