Coagulatietherapie

Coagulatietherapie

Last van ontsierende couperose, steelwratjes, ouderdomsvlekken, spinnenkopjes of bloedblaasjes? Met coagulatie behandeling pak je deze problemen effectief aan.

Wat is coagulatie?

Bij coagulatie maken we gebruik van een flinterdunne naald. Deze prikt oppervlakkig in de huid, waarna er elektriciteit door de naald wordt geleid. De elektriciteit wordt omgezet in hitte. Hierdoor verschrompelt de oneffenheid. Op de huid ontstaat een korstje, welke na ongeveer een week van de huid valt.

Nazorg coagulatietherapie

Na de behandeling met coagulatie is de huid kwetsbaar en kan hij gevoelig zijn. Hierdoor is het belangrijk om de eerste 48 uur na coagulatietherapie heel voorzichtig zijn.

  • Vermijd extreme warmte (sauna, heet douchen)
  • Ga niet onder de zonnebank en vermijd de zon zoveel mogelijk.
  • Wees matig met alcoholgebruik en roken
  • Draag geen make-up totdat de korst van de huid zijn gevallen
  • Hou de wondjes zeker vijf dagen na de behandeling zo droog mogelijk

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen

Heb je interesse in coagulatietherapie?