Laserontharen

Laserontharen

Overmatige en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn, vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de armen en de benen. Je kunt deze haren zelf scheren of laten harsen of waxen. Je bent dan tijdelijk van deze haren af, want na een tijd zullen de haartjes weer terugkomen. Wij werken met een medisch gecertificeerde diode ice laser. Met de diode laser is het mogelijk om ieder huidtype te behandelen en het is effectief voor iedere haarkleur (uitgezonderd grijs). Dankzij de ice kop die koelt tot een temperatur van -3 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de client en wordt de behandeling vrijwel pijnloos ervaren.

Aantal behandelingen

Na elke behandelingen groeien er minder haren terug. De haren die terugkomen, zijn over het algemeen lichter, dunner en groeien langzamer. Omdat haren in verschillende fasen groeien, zijn er altijd een aantal behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig maar het individuele resultaat is afhankelijk van verschillende medische en genetische factoren.

Belangrijk om te weten

 • Tot 6 weken na de behandeling dient u directe blootstelling aan zon of aan de zonnebank te mijden.
 • Sommige medicijnen kunnen een licht-overgevoeligheid geven en een combinatie van het laserbehandeling met deze medicijnen, kan blaren en littekens geven. Het is daarom van groot belang dat u ieder medicijngebruik meldt bij de specialist. Enkele voorbeelden hiervan zijn: roaccutane, isotretoine/ vitamine A creme, antidepressiva, St. Janskruid, antibiotica of penicilline
 • De haren van het te behandelen gebied mogen niet geëpileerd, geharst of op welke manier dan ook uitgetrokken zijn. De behandeling wordt hierdoor minder effectief.

Absolute contra- indicaties

 • U bent zwanger en/of geeft borstvoeding.
 • Pacemaker of inwendige defibrillator.
 • Keloïde reactie van de huid wanneer men wondjes heeft (verdikt/verbreed littekenweefsel).
 • Huidkanker en leukemie.

De relatieve contra-indicaties

Geen laserbehandeling op de betreffende plekken:

 • Korter dan 6 weken geleden blootgesteld aan UV straling.
 • Actieve koortslipinfectie (herpes).
 • Metalen in of net onder de huid waar we behandelen, zoals piercings (zullen even eruit moeten).
 • Tatoeages.
 • Littekens van operaties die enkele weken geleden zijn uitgevoerd.
 • Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker.

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen

Heb je interesse in laser ontharing?

Maak snel een afspraak en sta versteld van de fantastische resultaten van deze behandeling!