Micro Needling

Wat is Micro Needling?

Micro needling is een (mesotherapie) behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale (meso)voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.
Bij behandeling met de microneedling wordt de opperhuid niet beschadigd en heeft je huid minder hersteltijd nodig. We kunnen de behandeling hiermee uiterst nauwkeurig uitvoeren.
In tegenstelling tot andere salons behandelen wij altijd het gehele gezicht, en dus niet alleen het gebied van de huid waar de indicatie voor bestaat.

De behandeling

Vóór de behandeling wordt de huid goed gereinigd en brengen we een speciaal serum met specifieke voedingsstoffen aan, die jouw huidprobleem gaan aanpakken. De behandeling geeft een licht “scherp” gevoel, maar is goed te verdragen. We behandelen vanaf 0,25 mm in de huid, afhankelijk van de indicatie en je huidconditie. Bij een diepere behandeling zullen er puntbloedinkjes zichtbaar zijn. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. De huid sluit zich meteen na de behandeling.

Na de behandeling zal je huid er wat roze-rood uitzien en wat prikkend en warm aanvoelen. Na een paar dagen wordt dit minder. Door de versnelde celdeling kan je huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Het is belangrijk om je huid goed te beschermen met een voedende en verzorgende crème met SPF 30.

Geschikt voor huidproblemen en oneffenheden

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Anti-aging
 • Pigmentvlekken
 • Zonbeschadigde huid
 • Grove poriën / grove huidstructuur
 • Acne en acnelittekens
 • Slappe huid

Nazorg

Je huid is extra kwetsbaar, dus adviseren wij:

 • Niet aan uw gezicht te zitten (bacteriën)
 • De eerste 24 uur voorzichtig te zijn met sauna, sporten, zwemmen en heet douchen of baden.
 • De eerste 24 uur geen gebruik te maken van cosmetica producten en make-up
 • De eerste 14 dagen na de behandeling mag de huid niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen

Heb je interesse in de Micro Needling treatment?

Maak snel een afspraak en sta versteld van de fantastische resultaten van deze behandeling!