Image Skincare peeling

Image Skincare Peelings

Bij een IMAGE Skincare peeling gaat het om huidverbetering. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor worden oneffenheden in de huid verwijderd. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peeling werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid waardoor de huid minder snel veroudert.

 

The Ormedic Lift

Deze Peeling is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling zonder zuren brengt de huid weer in balans, herstelt en vernieuwt de huid.

Geschikt voor: Alle huidtypes, inclusief ongebalanceerde huid, geïrriteerde- gevoelige huid, doffe huid, zwangere en tieners. 

Resultaat

De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

The Signature Facelift

Deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Geschikt voor: Alle huidtypes, inclusief rosacea, droge- gedehydrateerde huid, doffe teint, fresh up voor alle huidtypen.

Resultaat

Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’. 

Lightening Lift (Forte)

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.

Geschikt voor: Alle Huidtypes, inclusief hyper-pigmentatie, rosacea, roodheid, huidveroudering, droge- gedehydrateerde huid.

Resultaat

De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

 

 

 

Wrinkle Lift (Forte)

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Geschikt voor: Alle huidtypes, inclusief alle fases van huidveroudering, onregelmatige teint, doffe teint, rokershuid, droge- gedehydrateerde huid.

Resultaat

De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

Acne Lift

Deze Peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor celvernieuwing.

Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Geschikt voor: Acne- en acne gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën en huidveroudering.

Resultaat

De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Beta Lift

Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. De peeling is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur) en pakt actieve acne doelgericht aan.

Geschikt voor: Zeer actieve acne, Vette huid, Witte pustels

Resultaat

De BETA LIFT maakt dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.

Wat zeggen onze klanten

Tuba is super vakkundig en naast dat ze professioneel is, is ze oprecht vriendelijk. Ik ben bij veel schoonheidsspecialisten geweest maar Tuba blijft de enige die ik vertrouw met mijn huid en waar ik altijd enthousiast ben geweest over de resultaten. Je bent bij haar in goede handen.

Dilan, Peeling

Ze is echt heel lief en legt alles heel goed uit

Romy, Laserontharen

Tuba is erg professioneel en vriendelijk. Ze geeft vooral goed advies en je voelt je meteen op je gemak! Na de behandelingen merk ik dat mijn huid super zacht en ‘fris’ aanvoelt omdat ze ook met super goede en nieuwe apparaten te werk gaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling!! :))

Feyza, Facials / Gezichtsbehandelingen

Neemt de tijd, is vriendelijk, flexibel, schone ruimte!

Anoniem, Laserontharen

Tuba is vriendelijk, kundig en zelfs bij behandeling van intieme delen voel je je toch bij haar op je gemak.

Monica, Laserontharen

Heb je interesse in de IMAGE Skincare peeling treatment?